آموزش وردپرس
خانه / مطالب جالب / معرفی سایتی برای آشنایی با پرندگان ایران

معرفی سایتی برای آشنایی با پرندگان ایران

 

در سایت که پیش رو معرفی خواهد شد عکس ها و فیلم ها و فایل های صوتی از پرندگان ایران عزیزمان خواهید دید :

سایت راسخون یه بخش خوب برای معرفی پرندگان ایران داره که توی اون تصاویر زیبا و با کیفیتی از پرندگان قرار داده شده به همراه این تصاویر یه فایل صوتی قرار داده شده که صدای پرنده رو پخش می کنه و در زیر هر عکس توضیحاتی از نوع پرنده ، نام  ، نژاد ، گونه ، نوع غذا ،  محل سکونتش توی ایران  و  …. قرار دارد. و جالب تر این که قابلیت سرچ نام پرندگان هم وجود داره و به شکلی مناسب این پرندگان در صفحه ها چیده شده اند

پرندگان ایران

در زیر معرفی عقاب طلایی رو از قسمت معرفی پرندگان ایران در سایت راسخون می بینید: در پایان هم ادرس این سایت گذاشتم تا اگه دوست داشتید به خود سایت مراجعه کنید و از دایره المعارف پرندگان ایران این سایت استفاده کنید.

 

عقاب طلايي عقاب طلايي عقاب طلايي   عقاب طلايي  عقاب طلايي

نام فارسی : عقاب طلايي
نام انگلیسی : Golden Eagle
نام عربی : العقاب الذهبي
نام علمی : Aquila chrysaetos
توضیحات : پرنده شکاری بزرگ و شناخته شده ای است که با شکوه خاصی پرواز می کند. بالهای عریض و بزرگ و دمی پهن و نسبتا چهارگوش دارد. رنگ پر و بال این پرنده قهوه ای تیره می باشد و پرهای بلند سر و گردن و پوشپرهاي بالهایش دارای جلای طلایی رنگی می باشد که به ویژه در نور آفتاب درخشش و جلوه خاصی به این پرنده شکاری می دهد. در بعضی از این عقابها پوشپرهای خاکستری رنگی بر روی قسمت بالایی دم مشاهده می شود. ساق پا از هر دو طرف پوشیده از پر است و رنگ آن از سفید تا قهوه ای تیره متغیر است ( معمولا پرهای داخل پا رنگی روشن تر دارند). منقارش به رنگ زرد است و نوک منقارش سیاه است. پرنده نابالغ به طور کلی تیره تر و رنگ پر و بالش مات تر است و جلای طلایی گردن را ندارد. در قاعده شاهپرهاي اولیه و ثانویه، سفيدي آشكاري دارد، دمش نيز سفيد است، همراه با نوار انتهايي پهن و تيره رنگی كه با افزايش سن از سفيدي آن كاسته مي شود. در ۴ تا ۵ سالگی بالغ می شود. در هنگام بالباز اوج گيري بالها را به شكل ( V ) و كاملا به جلو نگه مي دارد. این پرنده بالبازروي و بالباز اوج گيري باشكوهی دارد که گهگاه توام با بال زدنهاي پیوسته است. پرنده ماده از نر بزرگ تر است و معمولا ۲ عدد تخم می گذارد و۴٠ تا ۴۵ روز روی آنها می خوابند. عقاب طلایی با استفاده از چابکی و سرعت خود و با تکیه بر قدرتش به انواع طعمه ها از جمله خرگوش و حتی پستانداران بزرگ مانند روباه حمله می کند.
زیستگاه : كوهسارهاي كم گياه و خشك و گاهي جنگل هاي كوهستاني، صخره هاي ساحلي و دشت ها. روي مناطق مرتفع از جمله لبه پرتگاه ها، صخره ها گاهي روي درخت حتی روی دکل ها آشيانه مي سازد. در مناطقی نظیر دشتهای كم گیاه و خشك، جنگلهای كوهستانی و صخره های ساحلی زندگی می كند. در مناطق كوهستاني به شكار مي پردازد. زمینهای فراخ را به زمینهای هموار و مناطق جنگلی ترجیح می دهد.
تغذیه : به انواع پستانداران از جمله خرگوش، سنجاب، روباه و حتی سم داران کوچک حمله می کند و از آنها تغذیه می کند. عمدتا غذای خود را از پستانداران تامین می کند، اگرچه از پرندگان و بعضا خزندگان نیز تغذیه می کند. اگر جانور زنده نیابد از مردار تغذیه می کند
اندازه : ۷۵ تا ۹۰ سانتی متر
سیخک پا : ندارد
چینه دان : ندارد
بال : صفيف بودنش بيشتر است (بال باز بودنش بيشتر است)
حلیت : حرام گوشت

نقشه پراکندگی :
راستی معرفی این پرنده علاوه بر فایل صوتی فایل ویدیویی هم داشت که برای دیدن و شنیدن انها باید به اصل مطلب مراجعه کنید
.
Rating: 2.0. From 1 vote.
Please wait...

درباره ی سعید قلی پور

معلم دبستان نبی اکرم ص شهر جدید پرند

همچنین ببینید

ویدیو آموزش تقارن

ویدیو آموزشی برای آموزش تقارن به دانش آموزان آماده کردم که می توانید آن را …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *